Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 4 items in de Openstaande hulpvragen

 • Utrecht Zuid

  Hulp bij administratie

  Utrecht Zuid

  Stichting Welzijn Saffier, het zalenbeheer van de Saffier, is op zoek naar een nieuwe penningmeester. De stichting bestaat uit vrijwilligers die graag willen dat leuke activiteiten in de zalen van de Saffier kunnen blijven plaatsvinden. Kom je het team als penningmeester versterken?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Utrecht Zuid

  Wandelen

  Utrecht Zuid

  Hoograven: Voor een jong dementerende vrouw van 59 jaar wordt een wandelmaatje gezocht op donderdagmiddag tussen 13:00 uur en 17:00 uur.  Mevr. heeft vroeger  altijd fanatiek hardgelopen en gesport maar kan nu niet meer alleen wandelen. Ze moet bewegen om energie kwijt te kunnen en haar hoofd leeg te kunnen maken.  Mevr. houdt er wel van om een flinke wandeling te maken. Het is een gezellige dame die gezellig kletst tijdens het wandelen, erg open in contact en die erg dankbaar is. Wel belangrijk is om een vast moment te hebben en te starten bij haar huis of het buurthuis aan 't Goylaan.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Utrecht Zuid

  Bezoeken

  Utrecht Zuid

  Voor een oudere dame in Hoograven, met lichte dementie, wordt ondersteuning gezocht bij het gebruiken van de naaimachine. Ze is hier altijd heel behendig in geweest en vindt het jammer dat de naaimachines die ze zelf heeft niet meer worden gebruikt. Er wordt iemand gezocht met affiniteit voor het naaien die haar weer op weg kan helpen.   
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Utrecht Zuid

  Hulp bij (belasting)formulieren invullen

  Utrecht Zuid

  Een mevrouw uit Lunetten zoekt voor volgend jaar hulp voor het doen van belastingaangifte. Wie zou dat kunnen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer