Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 6 items in de Openstaande hulpvragen

 • Utrecht Zuid

  Wandelen

  Utrecht Zuid

  Een mevrouw van 92 in de wijk Tolsteeg zou graag willen dat er iemand eens per week gezellig met haar gaat wandelen/naar buiten gaat. Mevrouw moet geduwd worden in een rolstoel. Mevrouw is wel kwetsbaar en heeft soms pijn wanneer ze met de rolstoel over oneffenheden gaat.  
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Utrecht Zuid

  Hulp in de tuin

  Utrecht Zuid

  Een mevrouw in de wijk Tolsteeg zoekt hulp bij het omzagen/-hakken van drie coniferen in haar tuin. Het betreft twee coniferen van ongeveer 2,5 m en één van een meter. De planten hebben de vorige zomer niet overleefd en zijn verdroogd. Mevrouw kan het niet zelf vanwege haar zwakke gezondheid en is financieel niet in de gelegenheid professionele hulp in te schakelen. Er is geen gereedschap aanwezig en het groenafval moet ook worden afgevoerd; dit kan op loopafstand.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Utrecht Zuid

  Hulp bij behangen

  Utrecht Zuid

  Een mevrouw die sinds kort in de wijk Hoograven is komen wonen heeft hulp nodig bij het opknappen van haar woning. Ze is druk met de zorg voor kinderen en alles regelen. Het gaat om het behangen drie wanden in de woonkamer. Mevr. is financieel niet in de gelegenheid professionele hulp in te schakelen. Benodigdheden zijn aanwezig.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Utrecht Zuid

  Taalondersteuning

  Utrecht Zuid

  Een mevrouw in Lunetten is 76 jaar en afkomstig uit een Spaans sprekend land.Ze woont sinds 1996 in Nederland. Door omstandigheden is het haar niet gelukt om de Nederlandse taal goed onder de knie te krijgen. Ze schrijft zelf dat ze het Nederlands goed kan lezen en schrijven, maar dat ze het spreken en het begrijpen minder goed beheerst.Ze wil graag ondersteuning bij het verbeteren van haar Nederlands. Wie zou dat willen doen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Utrecht Zuid

  Er op uit

  Utrecht Zuid

  Voor een oudere dame, woonachtig in de buurt van station Vaartsche Rijn wordt een dame gezocht die samen met haar met de trein er op uit wil. Ze vindt het een beetje ingewikkeld om alleen met de trein te reizen en vindt het vaak te druk. Ze wil bijvoorbeeld graag een keer naar Amsterdam of naar Den Bosch. Iemand die ervaring heeft met het reizen met de trein en die ook een 60 Plus kaart van de NS heeft, heeft haar voorkeur.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Utrecht Zuid

  Hulp bij computer/techniek

  Utrecht Zuid

  Voor een oudere heer in Hoograven wordt iemand gezocht die hem kan helpen bij het leren omgaan met zijn iphone.  Hij zou graag iemand willen, die hem op een rustige manier, kan uitleggen hoe hij zijn iphone kan gebruiken zodat hij het ook kan opschrijven. Graag met een frequentie van 1x per week, totdat hij goed met zijn telefoon kan omgaan.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer