Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 4 items in de Openstaande hulpvragen

 • Utrecht Zuid

  Bezoeken

  Utrecht Zuid

  Voor een mevrouw in Hoograven (Plettenburgh) zoeken wij een "bezoekmaatje". Mevrouw vindt het ook leuk om er samen op uit te gaan, ze maakt daarbij gebruik van een scootmobiel. Mevrouw voelt zich eenzaam in Plettenburgh nu steeds meer mensen om haar heen wegvallen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Utrecht Zuid

  Bezoeken

  Utrecht Zuid

  Voor een meneer uit Tolsteeg ( de Saffier) zoeken we iemand die met meneer kan dammen. Hij heeft vroeger veel aan dammen gedaan en zou het leuk vinden om dit weer te gaan doen. Meneer is slecht ter been en kan zelf moeilijk naar bijvoorbeeld een damvereniging.    
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Utrecht Zuid

  Hulp bij elektraklusjes

  Utrecht Zuid

  Voor een alleenstaande man in Hoograven wordt hulp gevraagd bij het ophangen van 5 lampen en gordijnrails. Hij is pas verhuisd omdat hij een ongeluk heeft gehad en niet meer in zijn oude woning kon blijven. Hij komt uit Congo, heeft een status en is bezig met gezinshereniging. Hij is lichamelijk beperkt door het ongeluk. We zoeken iemand die lampen en gordijnrails kan ophangen. Er moet meer gebeuren maar we hebben het afgebakend tot de lampen en de rails. De materialen zijn in huis. Er is geen gereedschap. Het contact kan rechtstreeks met meneer. Hij spreekt redelijk nederlands.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Utrecht Zuid

  Hulp bij dingen ophangen

  Utrecht Zuid

  Voor een wijkbewoonster  van Hoograven zoeken we een "klusmaatje". Mevrouw heeft diverse klussen ( ophangen lampekappen en schilderwerk,eventueel klussen in de tuin) en heeft moeite om daar aan te beginnen. Ook wil ze klusadvies zodat ze zelf dingen op kan pakken. Mevrouw krijgt het alleen niet voor elkaar. Mevrouw wil samen werken maar ook graag iets terug doen.       
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer