Waarvoor is hulp nodig?

STAP 1/3
Ik vraag hulp voor mezelf
Geef hier aan om welk type hulp het gaat en kies een subcategorie

VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden
Burennetwerk Utrecht Zuid werkt met actieve bewoners die een helpende hand bieden aan mensen met beperkte financiële middelen en een beperkt sociaal netwerk. Door het invullen van deze hulpaanvraag geef je aan niet terug te kunnen vallen op familie, vrienden of buren en niet te beschikken over voldoende financiële middelen.

Waar kan je aan denken?

Praktische hulp
Burennetwerk Utrecht Zuid zoekt een helpende hand. Het gaat om hulp die door één of twee actieve bewoners kan worden aangeboden. Wij brengen jou in contact met actieve bewoners die bij jou in de buurt wonen en graag iets voor hun mede wijkbewoners willen betekenen binnen hun tijd en mogelijkheden. Wij verzorgen niet de (kosten van) eventueel benodigde materialen.

Sociale hulp
Burennetwerk Utrecht Zuid zoekt een luisterend oor of ondersteuning. Wij brengen jou in contact met vrijwilligers die bij jou in de buurt wonen en graag iets voor hun mede wijkbewoners willen betekenen binnen hun tijd en mogelijkheden.

Vervoer en begeleiding
Wij brengen jou in contact met vrijwilligers die bij jou in de buurt wonen en graag iets voor hun mede wijkbewoners willen betekenen binnen hun tijd en mogelijkheden. Eventuele vervoerskosten die een actief bewoner maakt, komen voor de rekening van de hulpvrager.