Aftrap Burennetwerk Utrecht Zuid

Aftrap Burennetwerk Utrecht Zuid Donderdag 13 september is de officiële aftrap gegeven voor Burennetwerk Utrecht Zuid, het netwerk voor burenhulp in de wijken Hoograven, Rotsoord, Tolsteeg, Bokkenbuurt en Lunetten.

Actieve bewoners uit Zuid die het burennetwerk opgezet hebben, vergezeld door een aantal vertegenwoordigers van ondersteunende organisaties, maakten een fietstocht langs een aantal 'landmarks in Zuid, waarbij o.a. de watertoren en de 'champignon' aangedaan werden.

Als speciaal vervoermiddel was ook de riksja van Fietsen Alle Jaren aanwezig. De fietstocht eindige op het voetbaldveld van DVSU, vrijwel op de grens tussen Hoograven en Lunetten. Daar gaf wijkregisseur Frits Velthuijs de officiële aftrap voor Burennetwerk Utrecht Zuid.

De komende weken zal Burennetwerk Utrecht Zuid bij diverse activiteiten en evenementen in Zuid aanwezig zijn, zoals op de wijkdag in Lunetten.

Met dank aan Fietsen Alle Jaren Utrecht voor het beschikbaar stellen van de riksja en speciale dank voor Ank als bestuurder!

14-09-2018